Vernieuwde NIEUWSBRIEF

De enkele keren dat ik sporadisch eens wat vermelde was om u iets ‘praktisch’ mede te delen.

Vanaf nu ga ik u meer vertellen waar ik mee bezig ben, naast eventuele praktische informatie.

Zo heb ik onlangs een 3e beeld gemaakt in de serie “KLOSJAAR, GENTLEMAN, KUNSTENAAR. Getiteld “je suis Charlie’. Hij staat klaar om naar de bronsgieter te gaan. Zodra hij gegoten is komt hij op mijn site.

In mijn atelier is ook e.e.a. veranderd. De piano is daar ’terecht’ gekomen. En wat een akoestiek! Echt schitterend. Verder wordt er op het ogenblik hard gewerkt om een goede hakplek in de garage, met hout kachel! te realiseren. Mijn man, Cor en zoon Waldo zullen daar veel aan het werk zijn.  Zowel in hout als in steen.

Dinsdag 3 maart ben ik weer in mijn atelier. Natuurlijk bent u van harte welkom.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.